Holmenkollmarsjen 2021 må dessverre avlyses

Covid-19 satte kjepper i hjulene for Holmenkollmarsjen i år. Men fortvil ikke!

Dessverre må vi avlyse Holmenkollmarsjen 2021 grunnet nasjonale og lokale retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Onsdag la Oslo kommune frem nye retningslinjer som gjelder for de neste to ukene. Det vil si at det ikke blir åpnet opp for arrangementer før startskuddet til Holmenkollmarsjen skulle gått.

1. La oss bare avklare det med en gang: Alle påmeldte deltakere får pengene tilbake i sin helhet.

2. Til noe enda viktigere:
Vi i Skiforeningen ønsker at alle dere fine folk der ute skal ha noe å glede dere til. Så Holmenkollmarsjen eller ikke, traseen er klar, og du kan gå den akkurat når du vil så langt forholdene tilsier det.

Sjekk føremeldingen for status før du går ut på tur.

Gå alene med skogens ro, ta med deg vennegjengen eller gode kollegaer og skap en god dag i Marka. Eller hva med en måneskinnsmarsj? Husk å følge smittevernreglene både i og utenfor løypa. 

Gå Holmenkollmarsjen på egenhånd

Selve renn-uken trekker vi massevis av kule premier. Alt du må gjøre for å delta er å tagge @Holmenkollmarsjen i bildene fra turen når du legger de ut på Instagram eller Facebook. Vi gleder oss til å se alt det kreative og morsomme dere finner på underveis. Og du: Den aller gjeveste premien går til den eller de som lager den flotteste og morsomste videoen fra den nye traseen.

Bli med på digitalt renn på Strava

Vil du konkurrere så gjør du det ved å gå segmentet vårt på Strava
Detaljert løypebeskrivelse finner du her.
Det blir spennende premier også ut fra Strava-resultatene.

La dette bli starten på et 2021 hvor du holder deg i aktivitet gjennom året slik at du er klar når påmeldingen åpner til Holmenkollmarsjen 2022. Følg Holmenkollmarsjen på Facebook eller Instagram for oppdatert informasjon. 

_71A9482.jpg

Vi gleder oss til Holmenkollmarsjen 2022

Marsjen er for alle og vår drøm er at du bruker arrangementet for å holde deg frisk og sterk gjennom året. Så avtal gjerne med en venn allerede nå at dere trener for å gå Holmenkollmarsjen sammen i 2022.

Holmenkollmarsjen og Skiforeningen ønsker å takke alle våre partnere som, til tross for forespeilet annerledes opplegg i år, har støttet oss hele veien og heiet oss frem!

Vi i Skiforeningen ønsker dere alle en fortsatt strålende vinter.

 

logoibanner1000x185.jpg

Samarbeidspartnere