Skiløpere under Holmenkollmarsjen.

Vinterens kuleste treningsmål

Er Holmenkollmarsjen 2020. Nå er påmeldingen åpen.

Published 10/22/2019

Lørdag 29. februar kan du bli med på et morsomt og eventyrlig turrenn gjennom Nordmarka. Holmenkollmarsjen passer for alle som liker flotte turopplevelser.

Du kan velge mellom to distanser:

Holmenkollmarsjen: 52 km
Halvmarsjen: 25 km

PÅMELDING

Treningspartner

Meld deg på allerede i dag så du har noe å trene mot.

– Det er motiverende å ha et treningsmål. Det får deg opp av sofaen, pluss at det er lettere å planlegge treningen, sier leder for Holmenkollmarsjen, Lars Amund Toftegaard.

Han anbefaler å melde seg på sammen med noen, slik at man kan trene sammen på veien mot målet.

I år er rennet lagt noen uker senere enn tidligere år, så du har litt mer tid til å trene på.

– Vi har fått tilbakemeldinger fra deltakerne om at de gjerne skulle hatt mer tid på ski før rennet. I tillegg er det historisk sett mer snø i Marka i slutten av februar.

God stemning.jpg

Kortreist

Skal du gå Holmenkollmarsjen behøver du ikke planlegge transport eller fikse overnatting. Rennet foregår i nærheten av der du bor med målgang i selveste nasjonalanlegget i Holmenkollen.

– Du er hjemme i god tid til middag, presiserer Lars Amund.

Mat- og drikkestasjoner underveis sørger for påfyll, og eget varmetelt med servering venter deg i målområdet i Holmenkollen.

I år har vi både konkurranse- og trimklasse. Trimklassen starter senest, slik at de ikke må opp like tidlig som de konkurransedrevne. I denne klassen kan du velge om du vil gå på tid eller ikke. Du får ikke plasseringen din i resultatlisten.

MELD DEG PÅ

Start 1.jpg

Affiliates