Skiforeningens samarbeidspartnere

La din merkevare bli en naturlig del av folks fineste fritidsopplevelser.
barn på ski

Skiforeningens samarbeidspartnere støtter foreningengs samfunnsoppdrag, som handler om å sikre en fremtid med skiglede og å legge til rette for et aktivt friluftsliv i Marka hele året. 

Skiforeningens 72 000 medlemmer er svært lojale. 93% fornyer medlemsskapet hvert år. I årene som kommer skal Skiforeningens ønske flere medlemmer med, styrke posisjon og kjernevirksomhet i Marka, og være en enda tydeligere og sterkere aktør i Holmenkollen, der vi driver kultur- og turistanlegget, tilrettelegger for hverdagsidretten, og står bak flere attraktive arrangementer.

Skiforeningen ønsker langsiktig samarbeidsforhold, som bygger lojalitet hos de respektive målgrupper, styrker merkevare og posisjon, og sikrer forretningsmessige mål for begge parter.

Ønsker du en prat om et mulig samarbeid, ta kontakt med generalsekretær Erik Eide, tlf: 419 00 015, e-post: erik.eide@skiforeningen.no

 

Bli bedriftsvenn

Som bedriftsvenn støtter din organisasjon Skiforeningens samfunnsoppdrag, og du legger til rette for en aktiv livsstil blant dine ansatte.

Bli bedriftsvenn

Affiliates