Skimuseet og hopptårnet

Åpningstider og aktiviteter i Holmenkollen i sommer

Hopptårnet holder åpent for gjester i hele sommer.
skihopp

Hopptårnet holder åpent for gjester i hele sommer. I tillegg finner du skisimulator, en souvernirbutikk og en rekke morsomme aktiviteter. Skimuseet er midlertidig stengt på grunn av en renovering i forbindelse med 100-årsjubileet i 2023. 

Åpningtsider

August og september alle dager 10.00 - 17.00.

Priser

  • Voksen: 160*
  • Barn: 80*
  • Honnør/student: 140*
  • Gruppe (over 10 pers): 140*
  • Familie: 400*

* Som medlem i Skiforeningen får du 50% rabatt på inngangsbilletten. Det samme gjelder medlemmer i OBOS. Husk å ta med medlemsbevis. 

Aktiviteter i Holmenkollen i sommer

Hopptårnet

Opplev Oslos fineste utsikt fra det over 70 meter høye hopptårnet. Herfra ser du utover Oslofjorden, hovedstaden og Marka, og langt i det fjerne skimte fjellområder som Blefjell og Norefjell. 

Kollensvevet er en zipline som fører deg trygt ned fra toppen av det ikoniske hopptårnet i Holmenkollen, akkurat som om du skulle hoppet med ski på beina! Den spektakulære ziplinen er 361 meter lang og har en høydeforskjell på hele 107,5 meter. Nyt den fantastiske utsikten og flyfølelsen som hopperne i Kollen har. 

Mer informasjon, priser, dropin og booking

Skisimulator

Har du noen gang tenkt på hvordan det er å sitte på startbommen i Holmenkollbakken og hvordan det føles å suse nedover ovarennet i nesten 100 kilometer i timen? Prøv skisimulatoren og få svaret.

Mer informasjon og priser

Kiosk og butikk

I Holmenkollen er det perfekt å sette seg ned og nyte en fantastisk utsikt. I helgene har vi servering fra en rød bu ved hoppet, i skoleferien vil denne holde oppe hver dag. Du får kjøpt enkle kioskvarer som is, brus, vaffel og bakst. 

Suvenirbutikken holder åpent hver dag mellom 10 og 17.   

Frisbeegolf

I og rundt Holmenkollen er det flotte aktivitets- og turmuligheter. 

Frisbeegolf er en morsom aktivitet for hele familien. I Holmenkollen er det en 18-hullsbane rundt stadion, rulleskiløypene og kapellet. Vær obs på rulleskiløpere som kommer i stor fart når du krysser løypen.   Du kan avslutte med kaffe og is til nydelig utsikt fra tribunene.

Nysgjerrig på hva frisbeegolf er? Les mer her.

Tur og trening

Flotte sykkel- og fotturer i området kan du planlegge her

Holmenkollen er åpen for alle som ønsker å legge inn en treningsøkt, enten det er på rulleski, trappetrening i tribunetrappene eller en økt i styrkeparken ved hoppkanten.

Parkering/adkomst

Til Holmenkollen kommer du med bane 1 Frognerseteren til Holmenkollen stasjon. Herfra følger du veien oppover forbi Holmenkollen restaurant og til du ser hoppet. Følg omkjøringsskilt fra Holmenkollveien om du kommer med bil, og følg skilt for gående om du kommer med offentlig transport. 

Det er gode parkeringsmuligheter i området.

Her kan du planlegge turen til og fra Holmenkollen.

_71A3788.jpg

En ganske rå opplevelse! Ziplinen Kollensvevet gir sug i magen - og fantastisk utsikt over by og fjord.

CH_Kollen_Frisbeegolf_2.jpg

Frisbeegolf er en morsom aktivitet for hele familien. Foto: Christian Haukeli

Samarbeidspartnere