Holmenkollen

Høstferie på toppen av Oslo

På toppen av Oslo finner du aktiviteter for hele familien i høstferien. Besøk Skimuseets utstillinger og svev over Oslo i Kollensvevet.

Høstferien er på trappene, og på Skimuseet i Holmenkollen har vi aktiviteter for store og små. Møt tåketrollene i aktivitetsutstillingen Blåkollen, og opplev 4000 år med skihistorie på Skimuseet. Kollensvevet holder også åpent for drop-in.

Besøk Skimuseet og hopptårnet

På Skimuseet kan du oppleve 4000 år med skihistorie og se de spennende gjenstandene fra Nansen og Amundsens polarekspedisjoner. Blåkollen inviterer de minste barna inn i et lekeunivers med Blånisser og Tåketroll. Avslutt besøket på toppen av tårnet og nyt Oslos beste utsikt.

Hoppkafefen og museumsbutikken

Hoppkafeen har åpent alle dager og har varm kaffe til de voksne og kakao til barna, i tillegg til noe godt å bite i. I museumsbutikken finner du blant annet fine dunjakker fra Scandinavian Explorer og strikk fra Dale of Norway. 

Åpningstider Skimuseet

VI holder åpent alle dager i høstferien.

Mandag - fredag 11.00 - 16.00

Lørdag og søndag 11.00 - 17.00

Kollensvevet holder åpent

Nyt utsikten av Oslo mens du svever ned hoppbakken, nesten som en skihopper. Kollensvevet holder åpent for drop-in alle dager i høstferien. Mer info finner du her

Åpningstider Kollensvevet

Stengt mandag 4.oktober på grunn av regn. 

Uke 40: Alle dager fra 11.00 - 16.00

 

Spill Frisbeegolf med familien eller vennegjengen

Frisbeegolfbanen er åpen og gratis for alle. Har du ikke frisbee kan du leie en i Skimuseets museumsbutikk. Banekart og info finner du her.

 

 

Samarbeidspartnere