Holmenkollen

Butikk og kafé

I tillegg til byens beste utsikt fra toppen av hopptårnet kan Holmenkollen og Skimuseet by på koselig stemning i kafeen og en innholdsrik souvenirbutikk. 

Butikker

I Holmenkollen finnes det to souvenirbutikker. Den ene er tilknyttet Skimuseet, og har et stort utvalg av forskjellige typer souvenirer. Denne butikken har også en stor Dale of Norway avdeling, med de nyeste modellene.

Det finnes også en egen tekstilavdeling med jakker,gensere og t-skjorter. Museumsbutikken har også et stort utvalg av typiske norske souvernirprodukter som troll - og elgprodukter. 

I sommersesongen (mai-september) har vi en pop-up souvenirbutikk som ligger på venstre side av hoppbakken. Butikken har panoramautsikt over Holmenkollen Nasjonalanlegg, byen og Oslofjorden. Denne vil være stengt sommersesongen 2021. 

Hoppkafeen

Kafeen har en god og lun atmosfære med skihistoriske rammer og har ca.50 sitteplasser. Her kan man nyte enkel servering med blandt annet kaffe, mineralvann, is, baguetter, toast, muffins m.m. Hoppkafeen har også en veranda på sydsiden. 

For mindre grupper kan vi reservere bord i lavsesong (oktober-april). Bord og mat må da forhåndsbestilles.

For reservasjon og meny kontakt jon.warland@skiforeningen.no

Samarbeidspartnere