Langrennskurs

Smittevern på langrennskurs

Nå kan vi endelig gjennomføre kurs som vanlig.

Vi er stolte over å kunne skape skiglede og kunne tilrettelegge læring og mestring gjennom våre kurs. Skiforeningen vil gjøre alt for å legge til rette for en forsvarlig gjennomføring av våre kurs også denne vinteren. 

Vi forholder oss hele tiden til gjeldene retningslinjer for smittevern. Det betyr derfor at vi nå ikke lenger er bundet mot til spesifikke retninglinjer fra myndighetenes side. Men vi er fremdeles opptatt av sikkerthet og oppfordrer derfor til følgende: 

VED SYDOM/SYMPTOMER/POSITIV TEST
Vi henviser til aktuelle råd og anbefalinger fra myndighetene, du finner en oversikt over hvordan du skal forholde deg ved sykdom/positiv test her: regjeringen.no

VIL DELTAKERE FÅ PENGENE REFUNDERT VED AVLYSNING ELLER KARANTENE? 

Dersom myndighetene pålegger Skiforeningen krav om å ikke kunne gjennomføre kurset som følge av Covid19 vil påmeldte deltakere få refundert hele beløpet. Dersom kurset må avlyses midt i kursperioden vil deltakerne få refundert tapte kursdager.

Dersom en deltaker blir rammet av karantene/isolasjon eller sykdom som følge av smitte i forbindelse med Covid19 og som ikke påvirker de andre deltakerne vil Skiforeningen ikke kunne tilby erstatning eller refundere deler av kursavgiften for den/de tapte kursdagene. 

HAR DU IKKE FÅTT SVAR PÅ DET DU LURER PÅ? 

Ta kontakt med oss på kurs@skiforeningen.no . 

Samarbeidspartnere