Langrennskurs

Bedrifts- og gruppekurs

Trenger dere en artig aktivitet for bedriftsidrettslaget? Eller ser dere etter en ny utfordring for vennegjengen? Da har vi det rette for dere! Nå kan du ta med din bedrift eller vennegruppe, bygge samhold, og samtidig få en lærerik kursopplevelse på ski.

Nå kan du allerede booke kurs for bedrift eller gruppe for vinteren 2024. 

Sikre dere tidspunktet og kursstedet dere ønsker før plassene fylles opp. Med over 100 års erfaring fra langrennskurs gleder vi oss til å ta dere imot.

Se utfyllende informasjon nedenfor. 

Ta kontakt for booking. 

 

Skiforeningen har svært god erfaring med å tilby langrennskurs til bedrifter.  Våre instruktører har flere års erfaring fra langrennskurs og mange har gått på ski hele livet. Instruktørene er flinke til å ta tilpasse kurs for både nybegynnere, de som er ivrige deltagere i turrenn, og de som er midt i mellom. 

Les mer om kursnivåene vi tilbyr i både klassisk og skøyting.

Våre langrennskurs kan gjennomføres på flere steder avhengig av hva som kan passe for den enkelte bedrift. Noen av våre mest populære kurssteder er: Skullerud, Holmenkollen, Øvresetertjern og Linderudkollen. Vi anbefaler en gruppestørrelse på inntil 8 deltagere pr instruktør og stiller gjerne med flere instruktører for større/flere grupper. De fleste bedrifter velger å følge vårt ordinære kursopplegg med tre kursøkter, fordelt over tre uker. Sammen med bedriften setter vi opp faste kursdager og starttidspunkt er enten klokken 17:30 eller klokken 19:15. Hver kursøkt varer i 90 minutter. 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Våre bedriftskurs er populære, og vi anbefaler derfor å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre ønsket sted og tidspunkt. Vi skal prøve å legge tilrette for deres ønsker og behov så godt vi kan, men tar forbehold til ledig kapasitet på kursstedene og hos instruktørstaben.

Våre ordinære kurs har oppstart i uke 2, 5 og 9. Av organisatoriske årsaker ber vi om at bedrifter/grupper kan starte opp i de samme ukene, dersom ikke annet er hensiktsmessig. 

Ved stor pågang vil vi prioritere bedrifter som ønsker kurs over 3 økter. 

Ta kontakt med leder for langrennskurs, Elisabeth Uhlig-Nordølum, på eun@skiforeningen.no og beskriv gjerne følgende:

  • Ønsket sted
  • Ønsket starttidspunkt (oppstart i uke 2, 5 eller 9 for 3 ukers kurs)
  • Ønsket antall kursuker
  • Ca antall deltagere
  • Klassisk eller skøyting
  • Nivå på deltagere

Påmeldingsvillkår for bedrifter

Samarbeidspartnere