Langrennskurs

Opplev markamagi på våre kurs.

Vårt kurstilbud for store og små markaelskere - her finner du noe som passer DEG. Enten du står på langrennsski for første gang eller har vært en markatraver i mange år - vi har kurset som gir deg en enda bedre opplevelse i Marka.

Kursene arrangeres i perioden januar til mars 2023. Påmeldingen åpner i starten av november. 
 
NIVÅ
Voksenkurs: Nybegynner - Litt øvet - Viderekomne, klassisk og skøyting
Lurer du hvilket nivå som passer best for deg? Ta en titt innom vår NIVÅBESKRIVELSE

NYTT - Har du fått med deg vårt nye kurstilbud - Introkurs for helt nybegynnere? Lær mer om dette kurset her

Barne- og ungdomskurs: Åpent for alle, uansett skiferdigheter og forkunnskaper. Passer til barn/ungdom som har vært med på skiskolen, eller som går på tur med familien, så vel som for barn/ungdom som aldri har prøvd langrenn før. Vi har både klassisk- og skøytekurs. 

ANTALL KURSØKTER
Kurs som starter opp i uke 2 og uke 5 består av tre økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Kurs som starter opp i uke 9 består av to økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Øktlengde på voksenkurs er 90 minutter, på barne- og ungdomskurs varer en økt i 75 minutter.   
Eksempel: Dersom første kursdag er mandag i uke 2, er de neste  kursdagene mandag til samme tidspunkt i uke 3 og 4.

GRUPPESTØRRELSE
Inntil 8 deltakere pr. instruktør, inntil 6 på alle nybegynnerkurs. Barne- og ungdomskurs har inntil 6 deltakere pr. instruktør.

KURSTIDSPUNTKER
De fleste kursene foregår man-tors på ettermiddagen/kveld, kl.1730 og kl.1915 (kl.1900 for barnekurs). Vi har også kurs på dagtid (kl.1015 og kl.1200), som er perfekt for deg som er på hjemmekontor, pensjonist eller jobber turuns. 

Passer ukedag dårlig? I år har vi kurs i helgene gjennom hele sesongen. Helgekursene går over 2 økter, en på lørdag og en på søndag (kl.1015 og kl.1200). 

Våre påmeldingsvillkår
 

Samarbeidspartnere