Skaper skiglede: Hundrevis av frivillige bidrar gjennom året til Skiforeningens arbeid i Marka på ulike arrangementer. Her fra Barnas Holmenkolldag.

Tid til overs? Bli frivillig! 

Hundrevis av frivillige bidrar til arbeidet i Marka og på arrangementer i Holmenkollen. Slik blir du en del av felleskapet.

Publisert 30.05.2023

Å bidra som frivillig i Skiforeningen gir deg opplevelser for livet. Du vil møte utrolig mange hyggelige og takknemlige mennesker, uansett hvilke arrangement eller aktiviteter du har lyst til å være med på. Våre frivillige sier det er givende, morsomt og hyggelig å være med å skape gode Marka-opplevelser og vakre øyeblikk i Holmenkollen.Derfor kommer de igjen år etter år. Vi håper flere har lyst til å være med på laget!

Hos oss kan du engasjere deg på en rekke arrangementer og aktiviteter:

1. Markatjenesten - Markas gode hjelpere

Markatjenesten er Skiforeningens hjelpere ute i Marka. Hovedoppgaven er å inspirere og bidra til gode tur- og naturopplevelser. Du kan selv velge hva du ønsker å bidra med. Markatjenesten er en hyggelig gjeng med engasjerte personer som samles et par ganger i året for felles hygge og informasjonsutveksling. 

Blant oppgavene er:

  • Bli med på Markabussen og bidra med tips og informasjon.
  • Bemanne smørestasjoner på Skiforeningens stuer og utfartssteder.
  • Bidra ved arrangementer i regi av Skiforeningen.
  • Hjelpe til på Barnas skiskole.
  • Være med i ”sykkelpatruljen”.
  • Hjelpe til med å rydde løypene i Marka.

2. Holmenkollmarsjen - Markas flotteste turrenn

På Holmenkollmarsjen er det omlag 150 frivillige i sving både før, under og etter arrangementet. For at Skiforeningen skal kunne fortsette å arrangere et av Norges største og beste turrenn er vi helt avhengig av den hjelpen vi får fra de frivillige. Velkommen med på laget!

3. Barnas Holmenkolldag - verdens største barneskirenn

Barnas Holmenkolldag er verdens største barneskirenn, og har blitt arrangert i over 40 år. Vil du være med å skape minnerike opplevelser og stolte øyeblikk på verdens største barneskirenn? Bli med i frivilligteamet!

4. Andre arrangementer - mange muligheter!

Skiforeningen arrangerer også en rekke andre aktiviteter og arrangementer gjennom året hvor vi trenger frivillige. Send en epost til post@skiforeningen.no dersom du ønsker å høre mer om disse mulighetene.

HER KAN DU KONTAKTE OSS

Har du lyst til å bli forvillig, hører vi gjerne fra deg.
Kontakt: post@skiforeningen.no.
Skriv "frivillig" i emnefeltet.

Samarbeidspartnere